Carbon Laser Peeling

Carbon Laser Peeling is één van de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huid verjonging. Deze behandeling is, in tegenstelling tot de huidige chemische peelings, geheel pijnloos. Overweegt je een behandeling voor verjonging van de huid dan is de Carbon Laser Peeling een effectieve methode voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid.

De behandeling

Carbon Laser Peeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof, wat samen een uitstekend zuiveringsproces voor een diepte reiniging is. Met de carbon peeling kan men vergrote poriën verfijnen. Het verbetert tevens een ongelijkmatige huidstructuur, door het verminderen van open poriënen. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid. De huid krijgt weer zijn natuurlijke structuur terug.

De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anit-aging. Door de absorptie van het laserlicht, wordt de huid van binnenuit gestimuleerd, waardoor de elasticiteit verbeterd wordt en de huid verstevigt.

 

Waar is de Carbon Laser Peel geschikt voor:

 • Verwijderen van rimpels
 • Grove poriën
 • Acne
 • Littekens ouder dan 6 maanden
 • Herstellen van de vette huid
 • Pigmentvlekken

 

Niet geschikt:

 • Als je botox of fillers hebt
 • Gedurende zwangerschap
 • Borstvoeding geeft
 • Pacemaker
 • Epilepsie
 • Hartziekten

 

Nazorg:

De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid. Pas de dag na de behandeling de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid. Direct na de behandeling kan het gebeuren dat de huid kleurt en/of rode puntjes in de huid ontstaan. Dit is een normaal verschijnsel en verdwijnt veelal binnen enkele uren na de behandeling. Vermijd het douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24u na de behandeling. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken.

 

Gemiddeld zijn er voor een optimale huidverbetering 4 tot 6 sessies per jaar nodig, afhankelijk van de conditie van de huid.

Je mag elke 3 tot 4 weken de behandeling herhalen. De Carbon Laser Peeling  is ook geschikt voor een gevoelige tot zeer gevoelige huid.

Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 à 3 weken.

Aantal behandelingen

De behandeling kan 1-malig zijn of in kuurverband plaatsvinden.
Dit is mede afhankelijk van uw wensen en doel.
Tijdens het intake gesprek zullen wij u hierover uitvoering adviseren en informeren.

Nu een fantastische introductie prijs van 150,-

Gezicht- Hals kuur 3 behandelingen!

 

Prijzen

Enkele behandeling Prijs
Gelaat € 90,-
Gelaat + hals € 110,-
Gelaat + hals + decolleté € 130,-
 
Kuur 3 behandelingen Prijs
Gelaat € 250,-
Gelaat + hals € 300,-
Gelaat + hals + decolleté € 350,-
 
Kuur 6 behandelingen Prijs
Gelaat

Gelaat + hals

Gelaat + hals + decolleté

€ 450,-

€ 550,-

€ 650,-